Engeland

Crystal Palace - Leeds United

Crystal Palace won zaterdag van Leeds United in de Premier League-wedstrijd. Crystal Palace won het duel met 4-1.

De thuisploeg opende de score in de 12de minuut via Scott Dann, met een assist van Eberechi Eze.

Eze bracht in de 22ste minuut Crystal Palace op 2-0.

In de 27ste minuut verkleinde Patrick Bamford met een assist van Mateusz Klich, de marge voor Leeds United.

Via een eigen doelpunt van Hélder Wander Sousa de Azevedo e Costa van Crystal Palace werd het 3-1 in de 42ste minuut.

Jordan Ayew scoorde in de 70ste minuut, met een assist van Wilfried Zaha.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Crystal Palace twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Leeds United één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

Jairo Riedewald werd uit de wedstrijd gewisseld in de 77e minuut voor Crystal Palace en Pascal Struijk werd uit de wedstrijd gewisseld in de 71e minuut voor Leeds United.

Patrick van Aanholt (Crystal Palace) speelden de hele wedstrijd.

Op dit moment heeft Crystal Palace 13 punten en staat op de zevende plaats, terwijl Leeds United met 10 punten op de vijftiende positie staat.

De volgende wedstrijd voor Crystal Palace is uit tegen Burnley. De teams staan op maandag 23 november om 18.30 uur tegenover elkaar. Leeds United neemt het zondag 22 november om 17.30 uur thuis op tegen Arsenal.