Zwinkels draagt stokje als trouwste Eredivisie-speler nog niet over

Reacties

ADO Den Haag kan ook volgend seizoen rekenen op Robert Zwinkels. De 37-jarige keeper blijft nog minimaal één jaar deel uitmaken van de selectie van de residentieclub.

Zwinkels draagt stokje als trouwste Eredivisie-speler nog niet over
© Pro Shots

Zwinkels kwam begin 2018 een contract voor onbepaalde tijd overeen met ADO, met de intentie om nog tot zeker juli 2020 door te gaan als keeper. Nu hebben beide partijen besloten om daar nog zeker één seizoen aan vast te plakken.

'Ik voel me prima en het vuur is nog niet gedoofd', vertelt Zwinkels op de clubsite van ADO Den Haag. 'Daarnaast heb ik nog veel drive en zin om te voetballen. Je kan maar één keer stoppen, dus ik ga nog vol plezier door.'

Zwinkels staat al sinds medio 2005 op de loonlijst bij ADO Den Haag en begint in de zomer aan zijn zestiende seizoen in de Hofstad. Geen enkele andere huidige Eredivisie-speler is langer verbonden aan zijn club.

Sterker nog: slechts twee andere spelers hebben eveneens de kaap van tien achtereenvolgende seizoenen bij eenzelfde club geslecht. Dat zijn Bram van Polen (PEC Zwolle, twaalf seizoenen, ook in de Eerste Divisie) en Mark van der Maarel (FC Utrecht, tien seizoenen).

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.