Zware loting voor Barcelona en Van Bronckhorst in Europa League

Reacties

Barcelona moet met Napoli zien af te rekenen om de achtste finale van de Europa League te bereiken. De ploeg van Xavi Hernández werd voor de tussenronde aan de Italianen gekoppeld. Giovanni van Bronckhorst treft met Rangers FC Borussia Dortmund.

Zware loting voor Barcelona en Van Bronckhorst in Europa League

Barcelona slaagde er dit seizoen voor het eerst in 21 jaar niet in om de groepsfase van de Champions League te overleven (opmerking daarbij: in het seizoen 2003/04 deed de club niet mee aan het toernooi) en moet daardoor op een treetje lager verder. In de tussenronde van de Europa League stuit Barcelona nu op Napoli, dat als tweede eindigde in de groepsfase van het toernooi.

Atalanta Bergamo, met Nederlanders Hans Hateboer, Marten de Roon en Teun Koopmeiners in de selectie, neemt het op tegen het Griekse Olympiakos. Borussia Dortmund sneuvelde in een Champions League-groep met Ajax en Sporting Portugal en treft nu het Rangers FC van Van Bronckhorst.

De wedstrijden in de tussenronde van de Europa League worden gespeeld op 17 en 24 februari. De Champions League-afvallers beginnen met een thuiswedstrijd. Na de uitschakeling van PSV zijn er geen Nederlandse ploegen meer actief in de Europa League.

Het volledige programma:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.