Zwak PSV worstelt zich langs Bnei Yehuda

PSV heeft ook de return tegen Bnei Yehuda met 1-0 gewonnen. De ploeg van Fred Rutten speelde ondermaats, maar zag een vervolg in de Europa League zelden in gevaar komen.

Zwak PSV worstelt zich langs Bnei Yehuda

Met name de defensie van de Eindhovenaren oogde onzeker en haalde simpelweg geen aanvaardbaar niveau. Stanislav Manolev, André Ooijer, Francisco Rodríguez en Erik Pieters hadden aanvallend geen toegevoegde waarde en lieten verdedigend steken vallen. Doelman Andreas Isaksson was er met enkele prima reflexen verantwoordelijk voor dat PSV met een clean sheet het duel afsloot.

Na 25 minuten werd een dribbel van Ibrahim Afellay onhandig gestuit door Hasan Abu Zaid. Scheidsrechter César Muñiz Fernández oordeelde streng met een strafschop. Timmy Simons benutte het buitenkansje ternauwernood. Onder de nét mistastende handen van Dele Aiyenugba door schoot de PSV-captain binnen.

Ondanks de bedrijvigheid van Danko Lazovic en Balász Dzsudzsák was PSV in aanvallend opzicht niet op zijn best. Spits Danny Koevermans zat geen moment in de wedstrijd, maar Isaksson zorgde ervoor dat Bnei Yehuda de gelijkmaker niet op het scorebord kreeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen