Zuur voor een spits: bankzitter Dessers ziet Nigeria dubbele cijfers halen

Reacties

Nigeria heeft maandagmiddag Nederlandse tijd het nationale elftal van Sao Tomé en Principe weggeblazen. In het kwalificatietoernooi voor de Afrika Cup werd het liefst 0-10. Vertrekkend Feyenoord-spits Cyriel Dessers moest de hele wedstrijd toezien hoe zijn landgenoten doelpunt na doelpunt konden vieren.

Zuur voor een spits: bankzitter Dessers ziet Nigeria dubbele cijfers halen
© Imago

Dessers kende nog een lekker begin van de interlandperiode, op 29 mei maakte hij in de vriendschappelijke interland tegen Mexico zijn eerste doelpunt in dienst van Nigeria. Vervolgens kreeg hij ook speeltijd tegen Ecuador, maar in de Afrika Cup-kwalificaties moet hij wachten op zijn eerste minuten.

Tegen Sierra Leone bleef Dessers op de bank en dat was ook het geval in de slachtpartij tegen Sao Tomé en Principe. Nigeria sloot deze interlandperiode in stijl af, Victor Osimhen was met vier doelpunten de grote man. De overige doelpunten kwamen op naam van Terem Moffi (2), Ademola Lookman, Peter Etebo, Moses Simon en invaller Emmanuel Dennis.


Voor de liefhebbers de samenvatting van de wedstrijd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.