'Zou Te Kloese enig idee hebben in welk wespennest hij zich gaat begeven?'

Reacties

Dennis te Kloese gaat bijna beginnen aan zijn zware klus als algemeen directeur van Feyenoord. De bestuurder arriveert begin december in Rotterdam en zal midden januari officieel aan de slag gaan, wellicht met de steun van investeerders.

'Zou Te Kloese enig idee hebben in welk wespennest hij zich gaat begeven?'
© Pro Shots

Zoals eerder aangekondigd is Te Kloese aangesteld als opvolger van Mark Koevermans. De beleidsbepaler die overkomt van LA Galaxy komt op 5 december naar Rotterdam om privézaken te regelen, waarna hij terugvliegt naar Los Angeles. Halverwege januari zal hij dan starten in De Kuip.

'Zou die man enig idee hebben in welk wespennest hij zich gaat begeven?', vraagt bestsellerauteur Michel van Egmond zich hardop af in de Dick Voormekaar Podcast. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam: 'Nee, dat weet hij niet. Dat bekijkt hij van de buitenkant. Hij heeft natuurlijk wel wat gesprekken gevoerd met mensen van de club. Dus hij heeft wel een idee.'

Op de achtergrond is er beweging rond investeringsplannen bij Feyenoord. Het klopt dat er investeerders klaarstaan, maar er moet nog het nodige gebeuren voordat de financiële injecties daadwerkelijk plaatsvinden. 'Dan moet er wel een paar mensen weg uit de Raad van Commissarissen en de STICO (Stichting Continuïteit Feyenoord, red.). Er zijn mensen die geld in Feyenoord willen stoppen, maar die hebben altijd bepaalde voorwaarden', aldus Krabbendam.

Hij verwacht dat indien het doorgaat maar een klein deel van de negentig miljoen euro waar over gesproken wordt, kan worden gebruikt voor het versterken van de selectie. 'De Kuip is verpand aan Goldman Sachs, dus naar die Amerikanen moet geld toe. Dan is de eerste hap al weg. Dan moet De Kuip nog verbouwd worden. Wat overblijft, kan daarna richting Arne Slot voor de selectie.'

Luister voor meer over de toekomstplannen bij Feyenoord naar de Dick Voormekaar Podcast, waarin Nico Dijkshoorn deze week te gast is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.