Zorgen om Van de Ven: 'We denken dat het een serieuze blessure is'

Reacties

Tottenham Hotspur verloor maandag tegen Chelsea niet alleen punten, maar ook vier spelers. Manager Ange Postecoglou vreest voorlopig niet te kunnen beschikken over Micky van de Ven.

Zorgen om Van de Ven: 'We denken dat het een serieuze blessure is'
© Viaplay
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
1 - 4
Chelsea
Chelsea

Postecoglou heeft een flinke puzzel te leggen voor het uitduel met Wolverhampton Wanderers. Zaterdag speelt Spurs om 13.30 uur op Molineux. Cristian Romero en Destiny Udogie kregen een rode kaart en zitten dan een schorsing uit, terwijl Van de Ven en James Maddison tegen Chelsea nog voor rust geblesseerd uitvielen. 

In de Engelse media ging Postecoglou nog in op de blessure van Van de Ven. De Australiër hield nog een slag om de arm, maar vreest het ergste. 'Het is te vroeg om er iets over te zeggen. Maar als we naar Micky kijken, dan denken we dat het een serieuze blessure is. We gaan ervan uit dat hij er een tijdje uit zal zijn.'

Oranje
Dat zou slecht nieuws betekenen met het oog op het Nederlands elftal. Van de Ven maakt deel uit van de voorselectie voor de EK-kwalificatieduels met Ierland en Gibraltar, maar de kans is groot dat de verdediger geblesseerd moet afhaken. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.