Zorgen om Son: Zuid-Koreaan moet kort voor WK geopereerd worden

Reacties

Heung-Min Son wordt geopereerd aan een breuk rond zijn linkeroog, zo meldt Tottenham Hotspur woensdagavond. De aanvaller liep zijn blessure dinsdag op in de Champions League-wedstrijd tegen Olympique Marseille.

Zorgen om Son: Zuid-Koreaan moet kort voor WK geopereerd worden
© Pro Shots
Olympique Marseille
Olympique Marseille
1 - 2
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Over de duur van zijn absentie doet Tottenham geen uitspraken. 'Na de operatie zal Son zich met onze medische staf richten op zijn revalidatie en wij zullen de supporters updates geven wanneer het kan.'

Het is dus onduidelijk of Son op tijd terug is voor het WK, dat op 20 november begint. Hij geldt als de grote sterspeler van Zuid-Korea, dat in de groepsfase zal aantreden tegen Uruguay (24 november), Ghana (28 november) en Portugal (2 december).

Son kwam pijnlijk in botsing met de schouder van Chancel Mbemba en verliet het veld na een halfuur. Na de wedstrijd van dinsdagavond kon assistent-trainer Christian Stellini nog geen uitlatingen doen over de ernst van de blessure. 'In ieder geval was het een verwonding aan zijn gezicht, hij heeft een gezwollen oog. We checken morgen wat er precies aan de hand is, maar Son voelde zich wel beter na de wedstrijd en kon vierde de overwinning mee in de kleedkamer', zei hij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.