Zorgen bij HSV om aanvoerder Reis na pijnlijke aftocht in Glasgow

Reacties

Ludovit Reis is zaterdag tijdens een oefenwedstrijd van Hamburger SV tegen Rangers FC uitgevallen met een schouderblessure. De middenvelder verliet het veld met een van pijn vertrokken gezicht en vergezeld door leden van de medische staf van HSV.

Zorgen bij HSV om aanvoerder Reis na pijnlijke aftocht in Glasgow
© Pro Shots

Reis (23) begon net als Immanuel Pherai in de basis tegen Rangers, bij wie aanwinsten Sam Lammers en Cyriel Dessers als invallers in actie kwamen. Voor Dessers was het zijn officieuze debuut voor de Schotse club in Ibrox Stadium. Na een klein uur viel Reis, die de aanvoerdersband droeg, geblesseerd uit. Rangers won het duel met 2-1.

Reis, voormalig speler van FC Groningen, Barcelona B en VfL Osnabrück, verliet het stadion volgens BILD met een ingepakte arm. Nader onderzoek in Hamburg moet uitwijzen hoe lang de speler van Jong Oranje, vorige maand actief op het EK in Roemenië en Georgië, uit de roulatie zal zijn.

Vorig seizoen miste de middenvelder slechts één competitiewedstrijd bij Die Rothosen, die in de strijd om een ticket voor de Bundesliga in de play-offs werden uitgeschakeld door VfB Stuttgart. Reis speelt sinds de zomer van 2021 voor HSV en kwam tot nu toe tot 76 officiële duels, waarin hij vijftien keer scoorde en zeven assists gaf.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.