Zorgen bij Everton na vroegtijdige aftocht Van de Beek

Reacties

Donny van de Beek heeft het Premier League-duel met Manchester City (0-1) voortijdig moeten staken. De negentienvoudig international leek last hebben van zijn hamstring.

Zorgen bij Everton na vroegtijdige aftocht Van de Beek
© Imago
Everton
Everton
0 - 1
Manchester City
Manchester City

Van de Beek verliet het strijdtoneel zaterdagavond na zeventig minuten, nadat zijn hamstring leek op te spelen toen hij met een tackle wilde voorkomen dat Kevin De Bruyne kon uithalen. Het leidde tot een bezorgde blik bij Frank Lampard, die de 24-jarige middenvelder besloot naar de kant te halen. Met een grimas op zijn gezicht liep Van de Beek naar de zijlijn, terwijl hij naar zijn hamstring greep. Daarna bleef hij wel in de dug-out zitten om het restant van de wedstrijd te volgen.

Hoewel de ernst van de blessure nog onduidelijk is, spreekt Everton op de website van een klap. Van de Beek wordt geroemd om zijn spel, zowel in defensief opzicht als aan de bal. Bij Liverpool Echo krijgt de Manchester United-huurling een 7. 'Een strijdlustig optreden van de Nederlander werd voortijdig afgekapt wegens een blessure en Everton zal hopen dat het geen ernstige is, aangezien hij een extra dimensie toevoegt aan de machinekamer', aldus de regionale krant.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Everton
Meer over Everton
Meer D. van de Beek
Meer over D. van de Beek
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.