Zorgen Advocaat nemen weer toe: Linssen én Spajic vallen uit bij Feyenoord

Reacties

Juist nu trainer Dick Advocaat weer wat ruimer in zijn keuzes zat, dreigt de ziekenboeg bij Feyenoord weer vol te lopen. Bryan Linssen en Uros Spajic vielen donderdagavond uit in het Europa League-duel met Dinamo Zagreb.

Zorgen Advocaat nemen weer toe: Linssen én Spajic vallen uit bij Feyenoord
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 2
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb

Advocaat kon Tyrell Malacia en Jens Toornstra voor het thuisduel met de Kroaten weer begroeten in zijn selectie en stelde woensdag tijdens zijn perspraatje zichtbaar opgelucht vast dat 'het weer een beetje een gewone bezetting wordt', maar moest een dag later met lede ogen toezien hoe met Linssen en Spajic weer twee vaste waarden wegvielen.

Linssen, in de spits begonnen bij afwezigheid van de geblesseerde Róbert Bozenik en de geschorste Nicolai Jørgensen, viel na 35 minuten uit met een hamstringblessure, in zijn plaats kwam de jonge Naoufal Bannis. Vlak voor rust moest ook Spajic naar de kant met een hoofdblessure. Na rust bleek dat de Servische verdediger niet verder kon, Eric Botteghin verving hem.

Tot overmaat van ramp kreeg Feyenoord ook nog de openingstreffer om zijn oren op het moment dat Spajic zich langs de kant liet behandelen. De bal ging op de stip na een vermeende overtreding van Orkun Kökçü. Bruno Petkovic benutte de strafschop voor Dinamo Zagreb, waardoor Feyenoord in de tweede helft in de achtervolging moet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.