Zoon Julio Cruz staat voor avontuur in Serie A

Reacties

Juan Manuel Cruz gaat naar alle waarschijnlijkheid aan de slag bij Hellas Verona. Alleen de medische keuring staat een Italiaans avontuur voor de zoon van voormalig Feyenoorder Julio Cruz nog in de weg.

Zoon Julio Cruz staat voor avontuur in Serie A
© Pro Shots

De 24-jarige aanvaller speelde al zijn hele leven voor Banfield. De afgelopen jaren kwam hij tot 73 optredens in Argentijnse dienst, waarin hij elf keer trefzeker was. Deze zomer liep zijn contract af, waardoor Cruz een transfervrije status geniet. Daar maakt Hellas Verona gretig gebruik van, waardoor Juan Manuel Cruz in de voetsporen van zijn vader treedt.

Ook Julio Cruz begon zijn loopbaan bij Banfield. Via River Plate kwam hij bij Feyenoord terecht, alvorens hij naar Italië trok. Bij Bologna, Internazionale en Lazio kwam hij tot bijna tweehonderdvijftig wedstrijden in de Serie A.

Volgens Tuttomercatoweb wilde Hellas Verona Juan Manuel Cruz afgelopen winter al naar Italië halen. Dat ging toen niet door, maar inmiddels is hij helemaal rond met Hellas. Dit weekend vindt de medische keuring plaats en dus is hij waarschijnlijk spoedig speler van Hellas Verona.

Spelersprofiel

J. Cruz


Geboortedatum:
19 juli 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Buenos Aires
Nationaliteit
Argentinië
Lengte:
1,84 m
Gewicht:
71 kg
Huidige club:
Hellas Verona
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.