Zlatan wil Rambo overtreffen, E-bike De Boer valt in de smaak

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zlatan wil Rambo overtreffen, E-bike De Boer valt in de smaak

'Veel mensen verdienen geld aan films over mij en mijn leven. Maar het is duidelijk dat als ik het onderwerp van een film ben, ikzelf de controle moet hebben. Er zijn gesprekken gaande. We kunnen veel films over mij maken. Het zou hetzelfde zijn als Rambo deel één tot en met vijf, maar dan zouden we Ibracadabra deel één tot en met tien kunnen doen.'
• Over zijn toekomst wil Zlatan Ibrahimovic zich de laatste tijd niet uitlaten. Maar als er dan toch een film moet verschijnen over zijn leven, dan meteen maar een stuk of tien. Met uiteraard de regie aan hemzelf. (Dagens Industri)

'Het mooiste is dat als hij wat wil zeggen dan toetert-ie en het ding heeft nog een kenteken ook, dat is wel mooi. Ik heb hem al gereserveerd voor als we kampioen worden, dan rij ik wel met dat ding rond.'
• Ajacied Mitchell Dijks kan wel lachen om de E-bike waarop trainer Frank de Boer zich over het trainingsveld van de koploper voortbeweegt. De Boer scheurde onlangs zijn achillespees. (AT5)

Paul Pogba en Mario Balotelli. Goede vrienden, maar zaterdagavond tijdens AC Milan - Juventus even niet...

• Deze eigen goal is bijna kunst, met de precisie van een golfer mikt keeper Mickaël Roche de bal uit een moeilijke hoek binnen. Voor mensen bij wie er een belletje gaat rinkelen bij deze naam: Roche stond inderdaad ook in het doel toen Spanje hem tijdens de Confederations Cup van 2013 namens Tahiti tien keer passeerde (10-0).

'Hij is iemand die werkgevers, werknemers en werkzoekenden streng kan toespreken als het moet, maar ook een schouderklopje uit kan delen: juist de kwaliteiten die nodig zijn om een boegbeeld te zijn voor de mensen die het nodig hebben.'
• Wie John de Wolf zegt, zegt onverzettelijkheid. De oud-Feyenoorder wordt ambassadeur ouderenwerkloosheid, waarbij hij zich gaat inzetten om vijftigplussers weer aan een baan te helpen. Een bijzondere carrièremove, maar volgens minister Lodewijk Asscher is hij de aangewezen persoon. (NOS)

KV Oostende was lange tijd de revelatie van de Belgische Eerste Klasse, maar nu de prijzen verdeeld worden is de ploeg dramatisch uit vorm. Voorzitter en geldschieter Marc Coucke, rijk geworden in de farmaceutische industrie, schuift zijn kritiek niet onder stoelen of banken.

'Ik zal zondag met mijn voeten spreken in plaats van met mijn mond.'
Jarchinio Antonia is na een moeilijke periode en een disciplinaire schorsing weer in genade aangenomen bij FC Groningen. Tegen De Graafschap hoopt hij zondag als basisspeler een streek te zetten onder het verleden, vertelt hij in gesprek met RTV Noord.

• Hoewel De Graafschap verwikkeld is in een heftige degradatiestrijd met SC Cambuur, gaat ook het leven buiten het voetbal natuurlijk gewoon door. De Superboeren treden even in de voetsporen van het grote Barcelona: més que un club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.