Zlatan (41) maakt zich op voor interland nummer 122 na rentree bij selectie Zweden

Reacties

Ook bondscoach Janne Andersson is nog niet uitgekeken op Zlatan Ibrahimovic. De 41-jarige spits maakt na een jaar afwezigheid zijn rentree in de selectie van Zweden.

Zlatan (41) maakt zich op voor interland nummer 122 na rentree bij selectie Zweden
© Pro Shots

Bij AC Milan keerde Zlatan onlangs terug van een zware knieblessure. Hij mocht drie keer als invaller opdraven in de Serie A. Zijn laatste interland dateert van 29 maart 2022, toen Zweden met 2-0 van Polen verloor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In totaal speelde Zlatan 121 interlands, waarin hij 62 keer trefzeker was. Zijn debuut maakte hij ruim 22 jaar geleden, op 31 januari 2001 tegen de Faeröer Eilanden (0-0).

Tot de 26-koppige selectie behoort ook Jesper Karlsson. De aanvaller is de laatste weken op dreef bij AZ. Afgelopen zaterdag was hij nog matchwinner tegen FC Groningen (1-0). Onder de geselecteerde Scandinaviërs bevinden zich ook onder meer oud-Heerenveen-doelman Kristoffer Nordfeldt en voormalig FC Groningen-verdediger Gabriel Gudmundsson. 

Vr 24 mrt. 2023

Ma 27 mrt. 2023

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.