Ziyech valt uit bij eerste wedstrijd voor Chelsea-fans

Reacties

Er is een vroegtijdig einde gekomen aan de eerste ontmoeting tussen Hakim Ziyech en de supporters op Stamford Bridge. De middenvelder moest tegen Leeds United na slechts een half uur spelen noodgedwongen naar de kant.

Ziyech valt uit bij eerste wedstrijd voor Chelsea-fans
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
3 - 1
Leeds United
Leeds United

Tegen Leeds waren er voor het eerst sinds de coronacrisis weer wat supporters welkom bij The Blues. Zo'n tweeduizend fans zagen Ziyech in de openingsfase een grote kans krijgen om de eerste kennismaking wat meer glans te geven. Die kans liet de Marokkaan onbenut, waarna Patrick Bamford de bezoekers op voorsprong schoot.

Bij de gelijkmaker van Olivier Giroud leverde Ziyech nog goed werk, maar het was hem niet gegund om zijn ploeg daarna verder bij de hand te nemen. Na iets meer dan een half uur spelen greep hij naar zijn hamstring en werd hij noodgewongen vervangen door Christian Pulisic. 

De voormalig Ajacied maakte afgelopen zomer de overstap naar Chelsea. Blessureleed aan de knie verhinderde Ziyech lang zijn debuut te maken, maar de laatste weken is hij basisspeler in het elftal van manager Frank Lampard. Tot dusver kwam hij tot twaalf officiële duels namens Chelsea, waarin hij twee keer scoorde. 

Spelersprofiel

H. Ziyech


Geboortedatum:
19 maart 1993
Leeftijd:
31
Geboorteplaats:
Dronten
Nationaliteit
Marokko
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
65 kg
Huidige club:
Galatasaray
Nationaal team:
Marokko
Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.