Ziyech krijgt in Champions League zijn eerste basisplaats van Lampard

Reacties

Hakim Ziyech heeft voor het eerst sinds zijn overstap van Ajax naar Chelsea een basisplek bij The Blues in een officieel duel. Na drie invalbeurten verschijnt de voormalig Ajacied in de Champions League-wedstrijd tegen Krasnodar in de basis.

Ziyech krijgt in Champions League zijn eerste basisplaats van Lampard
© Pro Shots
Krasnodar
Krasnodar
0 - 4
Chelsea
Chelsea

Door een blessure moest Ziyech de seizoenstart van Chelsea aan zich voorbij laten gaan. Vervolgens debuteerde hij op 17 oktober in de spectaculaire wedstrijd tegen Southampton (3-3). Hij viel toen achttien minuten voor tijd in voor voormalig Vitesse-speler Mason Mount. Ook in de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen tegen Sevilla (0-0) viel Ziyech in voor Mount. Dit keer mocht de voormalig Ajax-speler een klein half uur meespelen. Afgelopen weekend tegen Manchester United (0-0) kwam Ziyech negen minuten voor tijd binnen de lijnen voor Christian Pulisic.

In Rusland krijgt Ziyech nu zijn eerste basisplaats van Lampard, die na het duel met United vol lof was over de mentaliteit van zijn aankoop. Mount en Pulisic moeten allebei op de bank plaatsnemen. Naast Ziyech hebben onder anderen Kai Havertz, Callum Hudson-Odoi en Timo Werner een basisplek tegen Krasnodar, de Russische ploeg waar Tonny Vilhena aan de aftrap zal verschijnen.

Alle ploegen in Groep E van de Champions League staan op één punt. Chelsea speelde met 0-0 gelijk tegen Sevilla terwijl Krasnodar tegen Stade Rennes met 1-1 gelijkspeelde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.