Ziyech heeft boodschap voor Van de Beek

Reacties

Geduld is het toverwoord voor Donny van de Beek. Dat stelt Hakim Ziyech, die zich geen zorgen maakt over de huidige bescheiden rol van de Oranje-international.

Ziyech heeft boodschap voor Van de Beek
© Pro Shots

Zaterdag is het Manchester United – Chelsea. De wedstrijd op Old Trafford is ook een mogelijke confrontatie tussen gewezen ploeggenoten Ziyech en Van de Beek, die de laatste jaren nog zij aan zij bij Ajax speelden.

Na het vertrek uit Amsterdam zijn ze elkaar niet uit het oog verloren. 'Na zijn overstap naar United hebben we in het begin met elkaar gesproken. De laatste weken hebben we niet veel contact gehad. Ik heb hem niet gesproken over zijn situatie', zei Ziyech in de aanloop naar de Premier League-confrontatie.

De Marokkaanse international refereerde daarmee aan het schamele aantal speelminuten voor Van de Beek, die dinsdag in de Champions League als invaller tegen PSG pas kort voor tijd werd ingebracht.

Ziyech verwacht dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Van de Beek zich meer op het veld kan manifesteren. 'Hij heeft tijd nodig. Je komt uit een ander land met een andere speelstijl. Hij moet aan alles wennen. Ik weet zeker dat hij een toegevoegde waarde is voor de selectie daar. Het belangrijkste is dat hij op dit moment rustig blijft.'

'Ziyech heeft een veel betere keuze gemaakt dan Van de Beek'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.