Zidane: 'Hopelijk is dit de ommekeer voor Real'

Reacties

Hoewel de bekerzege bij Leganés (0-1) allesbehalve overtuigend was, hoopt Real-coach Zinedine Zidane dat het duel toch voor een ommekeer heeft gezorgd. Real Madrid was bezig aan een slechte serie, maar de Franse oefenmeester hoopt dat daar nu definitief mee afgerekend is.

Zidane: 'Hopelijk is dit de ommekeer voor Real'

De Koninklijke won het heenduel in de kwartfinale door een late goal van Marco Asensio. Zidane was tevreden met het resultaat. 'Winnen, dat was wat telde vandaag. Het is hier altijd lastig. Hopelijk is dit de ommekeer voor ons.'

'We moeten weer wedstrijden gaan winnen en de nul houden, daarom was dit een goede eerste stap', vervolgde Zidane, die sterspeler Cristiano Ronaldo rust gunde. 'Natuurlijk was het niet geweldig, maar we hebben het gewilde resultaat te pakken. Daar gaat het om in een tweeluik.' Woensdag staat de return op het menu.

In de competitie wacht Real zondag een thuisduel met Deportivo La Coruña. Daarna volgt een uitwedstrijd bij nummer drie Valencia, dat in de competitie acht punten voorsprong heeft op Real.

Het hervinden van de vorm is voor Zidane en zijn manschappen ook nodig met het oog op de Champions League. Op 14 februari en 6 maart staan de duels met het op volle toeren draaiende Paris Saint-Germain op de rol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.