Zeventien WK-debutanten in definitieve selectie Australië

Reacties

Australië is het volgende land dat de definitieve selectie voor het WK in Qatar wereldkundig maakt. In de 26-koppige selectie is plek voor zeventien nieuwkomers op een mondiaal eindtoernooi.

Zeventien WK-debutanten in definitieve selectie Australië
© Pro Shots

De selectie van voormalig Roda JC- en NAC-speler Graham Arnold (59) beschikt over weinig bekende namen. Oudgediende Aaron Mooy (32), tegenwoordig uitkomend voor Celtic, is samen met oud-FC Groningen-middenvelder Ajdin Hrustic een van de minder onbekende namen.

Voormalig Spartaan Craig Goodwin en oud-PSV'er Aziz Behich mogen zich ook opmaken voor het WK. In Qatar neemt Australië het in de poulefase achtereenvolgens op tegen Frankrijk, Tunesië en Denemarken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wereldkampioenschap

Stand Groep D Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Frankrijk
3
2
0
1
6-3
+3
6
2
Australië
3
2
0
1
3-4
-1
6
3
Tunesië
3
1
1
1
1-1
0
4
4
Denemarken
3
0
1
2
1-3
-2
1
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.