Zenit vooralsnog niet concreet voor recordinternational Sneijder

Reacties

Wesley Sneijder staat aan de vooravond van enkele spannende weken. Het contract van de middenvelder bij Galatasaray loopt nog maar een jaar door, waardoor een vertrek deze zomer een reële optie is.

Zenit vooralsnog niet concreet voor recordinternational Sneijder

Galatasaray heeft een relatief oude selectie en ziet in Sneijder één van de routiniers die de club nog wat geld kan opleveren. Zeker nu de kersverse recordinternational van Oranje een ijzersterk seizoen achter de rug heeft, is er de nodige belangstelling.

Zo werd in Rusland zelfs al gemeld dat Zenit Sint-Petersburg op het punt zou staan om Sneijder binnen te halen. Daar is echter geen sprake van. De Russische topclub heeft via een tussenpersoon weliswaar geïnformeerd, maar heeft zich nog niet gemeld voor de aanvallende middenvelder, bevestigen bronnen aan VI.

De 33-jarige Sneijder zelf wacht rustig af. Hij en zijn familie hebben het uitstekend naar hun zin in Istanbul. Sneijder is bovendien populair bij de aanhang van Galatasaray, waardoor de club hem alleen bij een goed bod zal laten gaan. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.