Zelfs Zlatan in de schaduw van Fejsa na negende titel op rij

Reacties

Ljubomir Fejsa weet wat winnen is. De middenvelder van Benfica werd dit seizoen voor de negende keer op rij kampioen en is daarmee zelfs Zlatan Ibrahimovic de baas.

Zelfs Zlatan in de schaduw van Fejsa na negende titel op rij

Fejsa haalde dit jaar de vierde titel op rij binnen met Benfica. Daarvoor werd hij twee keer kampioen van Griekenland met Olympiakos Piraeus en pakte hij drie keer de Servische titel met Partizan Belgrado. De prijzenkast van de 28-jarige Fejsa bevat ook nog twee Portugese bekers, drie League Cups, twee Super Cups, twee Griekse bekers en twee Servische bekers.

Zlatan werd tussen 2004 en 2011 acht keer kampioen. Een keer met Ajax, twee keer met Juventus, drie keer met Internazionale, een keer met Barcelona en een keer met AC Milan. De titels met Juventus in 2005 en 2006 moest hij vanwege een omkoopschandaal echter weer inleveren.

Een groot aandeel in de kampioenschappen had Fejsa meestal niet. Afgelopen seizoen kwam hij tot 23 competitie-optredens voor Benfica. Bij Olympiakos speelde hij in twee seizoenen negentien wedstrijden en bij Partizan in drie jaar 49. Zijn prijzenkast puilt inmiddels wel uit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.