Zelfs blessurecrisis helpt Ziyech niet aan plek in Chelsea-ploeg

Reacties

Hakim Ziyech zit bij de thuiswedstrijd van Chelsea tegen Norwich City opnieuw op de bank. Manager Thomas Tuchel kiest voor Callum Hudson-Odoi als derde aanvaller in een voorhoede met verder Mason Mount en Kai Havertz.

Zelfs blessurecrisis helpt Ziyech niet aan plek in Chelsea-ploeg
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
7 - 0
Norwich City
Norwich City

De plek op de bank is een nieuwe tegenvaller voor Ziyech. Juist tegen Norwich lonkte een mooie kans voor de ex-Ajacied. Chelsea kan momenteel vanwege blessures niet beschikken over Romelu Lukaku, Timo Werner en Christian Pulisic. Lukaku en Werner raakten woensdagavond geblesseerd in de met 4-0 gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Malmö FF.

Ziyech heeft het lastig op Stamford Bridge. Tuchel beaamde vrijdag tijdens zijn persconferentie dat de linkspoot niet in goeden doen is. Volgens de Duitser heeft dat mogelijk te maken met de naweeën van de schouderblessure die de aanvallende middenvelder opliep in het duel met Villarreal bij de strijd om de Europese Super Cup. 'Tot op de dag van vandaag heb ik niet het gevoel dat hij honderd procent pijnvrij is in zijn schouder', zei Tuchel onder meer.

De succescoach kiest tegen Norwich zoals gebruikelijk voor een 3-4-2-1-formatie. Zonder echte spits die beschikbaar is, start Havertz in de punt van de aanval. Hij wordt ondersteund door Mount en Hudson-Odoi. Ziyech is de meest aanvallende optie die op de bank zit bij het duel met de hekkensluiter, waar Tim Krul onder de lat staat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.