Zelfs bij het vieren van de WK-titel denken Argentijnen nog aan Weghorst

Reacties
Zelfs bij het vieren van de WK-titel denken Argentijnen nog aan Weghorst
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ook na het veroveren van de eerste wereldtitel in 36 jaar was de selectie van Argentinië met de gedachten bij Wout Weghorst. Staflid Juan Cruz Souto droeg in het vliegtuig van Qatar naar Argentinië een speciaal t-shirt met daarop de woorden die een zwaar geïrriteerde Lionel Messi de Nederlandse spits toebeet.

Na de 2-2 remise en de daaropvolgende penaltyserie in de kwartfinales had Messi geen zin in een hand van Weghorst. Toen de trefzekere pinchhitter de catacomben binnenkwam onderbrak Messi zijn televisie-interview om te snauwen richting de Nederlander: 'Wat kijk je, idioot? Ga daarheen, idioot', zei de zevenvoudig Ballon d'Or winnaar inmiddels alweer twaalf dagen geleden in het Lusail Stadium.

Die woorden werden blijkbaar wel gewaardeerd in het Argentijnse kamp. Nicolás Tagliafico deelt maandag op zijn Instagram-pagina een foto van Souto, die het shirt draagt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.