Zeldzame goal Struijk levert Leeds niets op

Reacties

Pascal Struijk heeft zich zondag van een onvermoede kant laten zien. Voor Leeds United was het niet genoeg voor een punt tegen Crystal Palace.

Zeldzame goal Struijk levert Leeds niets op
© Pro Shots
Crystal Palace
Crystal Palace
2 - 1
Leeds United
Leeds United

Struijk gaf Leeds United op Selhurst Park een vliegende start. De Nederlandse verdediger opende in de tiende minuut de ban tegen Crystal Palace. De bal kwam na een schot van Brenden Aaronson via de paal terug het veld, waarna Struijk de bal in het doel van Palace schoot.

Voor Struijk was het zijn derde treffer in de Premier League. In het seizoen 20202/21 had hij met zijn goal tegen Arsenal de primeur. Dat duel in februari ging ondanks zijn doelpunt verloren (4-2). In mei 2022 redde de verdediger op de valreep een punt tegen Brighton & Hove Albion (1-1).

Ook nu was het doelpunt van Struijk niet genoeg voor een overwinning. Crystal Palace kwam halverwege de eerste helft via Odsonne Édouard langszij. Leeds, waar Crysencio Summerville na ruim een uur binnen de lijnen kwam, incasseerde een kwartier voor het einde nog een treffer. Eberechi Eze werd daarmee de matchwinner.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.