Zeer ongelukkig debuut Juninho Bacuna bij Huddersfield Town

Reacties

Juninho Bacuna heeft dinsdag een zeer ongelukkig debuut voor Huddersfield Town beleefd. De middenvelder maakte een heel bijzondere eigen goal in het League Cup-treffen met Stoke City.

Zeer ongelukkig debuut Juninho Bacuna bij Huddersfield Town
Stoke City
Stoke City
2 - 0
Huddersfield Town
Huddersfield Town

Bacuna stapte deze zomer voor 2,5 miljoen euro over van FC Groningen naar de Premier League-club, maar maakte nog geen minuten in de competitie.

In de tweede ronde van het tweede bekertoernooi van Engeland kreeg hij wel een kans. Terwijl Terence Kongolo buiten de selectie bleef, mocht Bacuna negentig minuten spelen. Bij Stoke City startten Cuco Martina, Bruno Martins Indi en Erik Pieters in de achterhoede.

Het drietal hield de nul tegen Huddersfield en zag een verrassende doelpuntenmaker de ban breken voor hun ploeg. In minuut 53 schoot Saido Berahino namelijk raak. De spits van Stoke was al sinds februari 2016 niet meer trefzeker geweest.

In de slotfase kwam het dramatische moment voor Bacuna, die niet doorhad dat Adam Federici uit zijn doel stormde en de bal vanuit de lucht over de doelman heen in zijn eigen goal werkte. Na het laatste fluitsignaal ging de aangeslagen Bacuna ook nog eens met moeite naar de kant.

Di 28 aug. 2018

Bij Derby County beleefde Florian Jozefzoon een mooie avond. De voormalig PSV'er scoorde twee keer voor de formatie van manager Frank Lampard op bezoek bij Hull City. Ook Mason Mount was trefzeker, terwijl de Nederlandse doelman Kelle Roos de nul hield. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.