Zeefuik verlaat trainingskamp Hertha voor overstap naar Serie A

Reacties

Deyovaisio Zeefuik vervolgt zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk in de Serie A. Als de 24-jarige rechtsback de medische keuring doorstaat, huurt Hellas Verona hem voor de rest van het seizoen van Hertha BSC.

Zeefuik verlaat trainingskamp Hertha voor overstap naar Serie A
© Pro Shots

Zeefuik had van de Bundesliga-club te horen gekregen dat hij deze maand mocht vertrekken. De voormalig speler van Ajax en FC Groningen ging nog wel mee op trainingskamp naar de Verenigde Staten, maar heeft dat donderdagmiddag verlaten om zijn overstap naar Hellas Verona af te ronden. De deal bevat ook een optie tot koop.

Met zijn op handen zijnde overstap naar de hekkensluiter van de Serie A lijkt er een einde te komen aan het verblijf van Zeefuik bij Hertha. In 2020 kwam de voormalige jeugdinternational voor vier miljoen euro over van Groningen. Vorig seizoen raakte Zeefuik zijn basisplaats kwijt, waarna hij in januari al werd verhuurd aan Blackburn Rovers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.