Zeefuik dicht bij akkoord, onzekerheid omtrent Reis

Género Zeefuik (20) gaat er vanuit dat hij ook de komende twee seizoenen bij PSV speelt. De onderhandelingen tussen de aanvaller en de koploper van de eredivisie zitten in de afrondende fase.

Zeefuik dicht bij akkoord, onzekerheid omtrent Reis

'Ik moet alles nog op papier krijgen, maar ik verwacht dat het allemaal in orde zal zijn', aldus de spits tegen Voetbal International.

Zeefuik werd in de voorbije jaren door PSV verhuurd aan FC Omniworld en FC Dordrecht, maar knokte zich in de voorbije winterstop toch in de A-selectie. Daar imponeerde hij trainer Fred Rutten, die concludeerde dat er nog meer rek in de fysiek sterke en snelle spits zit.

Jonathan Reis keert deze week terug naar PSV. De aanvaller werd vorige week in het Amerikaanse Vail voor de tweede keer in korte tijd aan zijn zwaargeblesseerde knie geopereerd. Donderdag start hij in Eindhoven het revalidatietraject.

Reis liep vlak voor kerst een zeer gecompliceerde knieblessure op. Hij scheurde zijn voorste en achterste kruisband en zijn mediale binnenband af. Of Reis nog ooit op topniveau terugkeert, is volgens de betrokken medici onzeker. Omdat zijn contract komende zomer afloopt, moet PSV binnenkort beslissen of het de driejarige optie op de spits licht. Eerder al liet de clubleiding weten dat PSV Reis niet in de steek zal laten. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's