Zahavi na brute huisoverval direct terug in de basis bij PSV

Reacties

Eran Zahavi is er donderdagmiddag in de wedstrijd tegen PEC Zwolle weer bij namens PSV. De Israëlische spits ontbrak afgelopen zondag tegen Willem II omdat zijn gezin werd getroffen door een brute huisoverval.

Zahavi na brute huisoverval direct terug in de basis bij PSV
© Pro Shots

Trainer Roger Schmidt heeft toch besloten dat de spits klaar is voor een basisplaats tegen PEC. Een dag eerder tijdens de persconferentie liet hij dit al doorschemeren. Net als tegen Willem II is er ook opnieuw een basisplaats voor Marco van Ginkel en Yorbe Vertessen. Noni Madueke moet het dit keer doen met een plaats op de bank. Mohamed Ihattaren zit opnieuw niet bij de selectie.

Voor PSV staat er met de wedstrijd tegen PEC Zwolle een belangrijke duel voor de deur. De Eindhovenaren voelen de hete adem van AZ in hun nek. Het verschil met de nummer drie van de Eredivisie is namelijk maar één punt. De Alkmaarders nemen het deze donderdagmiddag op tegen FC Groningen. De nummer twee van de Eredivisie gaat er vandoor met een ticket voor de voorronde van de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.