'Zahavi hakt knoop door en keert toch terug bij oude liefde'

Reacties

Eran Zahavi heeft een knoop doorgehakt over zijn toekomst, melden Israëlische media. Niet Botafogo, maar Maccabi Tel Aviv wordt de nieuwe werkgever van de 34-jarige aanvaller.

'Zahavi hakt knoop door en keert toch terug bij oude liefde'
© Pro Shots

LANCE meldde woensdag dat Botafogo dicht bij een akkoord was met Zahavi, maar onder meer Sport5 en Ynet claimen nu dat de Israëliër terugkeert naar Maccabi. Er ligt een tweejarig contract voor hem klaar. Er hoeven nog maar enkele 'bureaucratische' plooien te worden gladgestreken.

Zahavi wordt volgens Sport5 ook meteen de best betaalde speler in de selectie, met een jaarsalaris van 1,2 miljoen euro exclusief bonussen. Ter vergelijking: vorig seizoen was Brandley Kuwas met een jaarinkomen van een half miljoen het best betaalde selectielid in Tel Aviv.

Het lijkt er dus op dat Kuwas, die eerder voor onder meer Heracles Almelo speelde, komend seizoen Zahavi van assists moet gaan voorzien. Daarmee zou de ex-PSV'er terugkeren bij de club die hij tussen januari 2013 en juli 2016 al diende. In die periode kwam hij tot 122 doelpunten in 157 wedstrijden.

Zahavi werd met Maccabi drie keer kampioen en won ook nog twee nationale bekers. Hij kroonde zich drie keer tot topscorer van de Israëlische competitie en werd ook tweemaal verkozen tot Israëlisch Speler van het Jaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.