Zaha kan kiezen: CL-voetbal of het grote geld in de ploeg van Ronaldo

Reacties

Wilfried Zaha kan de volgende speler worden die vanuit Europa naar Saoedi-Arabië vertrekt. De aanvaller van Crystal Palace heeft volgens Sky Sports een lucratieve aanbieding ontvangen van Al-Nassr, waar hij ploeggenoot van Cristiano Ronaldo kan worden.

Zaha kan kiezen: CL-voetbal of het grote geld in de ploeg van Ronaldo
© Pro Shots

De dertigjarige Zaha beschikt over een aflopend contract bij Palace en is mede daardoor een gewilde speler. De aanvaller staat volgens de Engelse berichtgeving in de belangstelling van Atlético Madrid en drie andere Champions League-clubs, maar hij kan dus ook kiezen voor het grote geld in het Midden-Oosten.

Zaha moet het wel met wat minder doen dan de échte sterren. Ronaldo krijgt naar verluidt ruim 120 miljoen euro van Al-Nassr, dat bereid is om Zaha 52 miljoen euro te betalen, verdeeld over drie jaar. Dat komt neer op een jaarsalaris van ruim zeventien miljoen euro: een bedrag dat de andere clubs met interesse simpelweg niet kunnen of willen ophoesten.

In Saoedi-Arabië moet Zaha helpen bij het sterker maken van de competitie. Naast Al-Nassr is ook Al-Ittihad druk bezig met het binnenhalen van Europese topspelers: Karim Benzema werd al vastgelegd en N'Golo Kanté lijkt te gaan volgen. Lionel Messi was in beeld bij Al-Hilal, maar de Argentijn schijnt naar de Verenigde Staten te gaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.