Younes na transfersoap weer terug in selectie Ajax

Amin Younes maakt zondag in het duel met NAC Breda zijn rentree in de selectie van Ajax. Na de afgeketste transfer naar Napoli doet trainer Erik ten Hag direct weer een beroep op de Duitse dribbelaar.

Younes na transfersoap weer terug in selectie Ajax

Ten opzichte van het gelijkspel tegen FC Utrecht (0-0) zijn er twee mutaties in de selectie van de Amsterdammers. Naast Younes is Noussair Mazraoui van de partij tegen de Brabanders. Tegen de formatie uit Utrecht waren Dennis Johnsen en Deyovaisio Zeefuik nog onderdeel van de selectie. Laatstgenoemde vertrok op huurbasis naar FC Groningen.

Voor Younes lonkt er weer een rentree in het shirt van Ajax. De overgang van de linksbuiten naar Napoli leek in kannen en kruiken, maar op het laatste moment ketste de deal af. Vrijdag meldde Ten Hag dat hij blij is met het feit dat Younes in Amsterdam blijft.

De negentienkoppige selectie van Ajax voor het duel met NAC Breda: Andre Onana, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Maximilian Wöber, Nicolás Tagliafico, Rasmus Kristensen, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Siem de Jong, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Amin Younes, Mateo Cassierra, Justin Kluivert en Noussair Mazraoui

'Ajax-supporters willen tegen NAC ook goed voetbal zien'
'Alleen de oude Younes zou een concurrent voor Kluivert zijn'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen