Yilmaz biedt via 'tolk' Özyakup excuses aan: 'Sorry dat het verkeerd is gegaan'

Reacties

Burak Yilmaz stond na de eerste overwinning van Fortuna Sittard in dit Eredivisie-seizoen voor het eerst direct na een wedstrijd voor de camera van ESPN. De Turkse spits verontschuldigde zich daar via 'tolk' Oguzhan Özyakup voor een voorval van vorige week.

Yilmaz biedt via 'tolk' Özyakup excuses aan: 'Sorry dat het verkeerd is gegaan'
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard
1 - 0
Excelsior
Excelsior

'Ik heb Sjoerd (Ars, red.) al verteld dat hij meer moet betalen, nu ik een tolk ben', begon Özyakup direct na de wedstrijd tegen Excelsior grappend voor de camera, terwijl Yilmaz naast hem stond. Nadat de Turkse routinier een korte analyse gaf van de wedstrijd gaf hij via Özyakup door graag nog terug te willen komen op een gebeurtenis van vorige week.

De sterspeler van Fortuna zou na het gelijkspel tegen NEC voor de camera van ESPN verschijnen, maar besloot daar vervolgens van af te zien en verdween naar de kleedkamer. 'Vorige week werd ik gevraagd voor een interview en daaraan wilde ik wel meewerken, maar met een tolk', zei Yilmaz via Özyakup. 'Ik kan mijn emoties en gevoelens namelijk niet volledig in het Engels uiten. Toen ik er na de wedstrijd was, was er geen tolk.'

'Sorry dat het verkeerd is gegaan, maar zolang ik niet perfect Engels praat, spreek ik liever via een tolk', aldus Yilmaz, die via Özyakup aangaf open te staan voor meer mediamomenten in de komende tijd. 'Er is veel nieuws naar buiten gekomen wat niet waar is: als jullie iets willen weten, dan sta ik altijd open om te praten. Maar het liefst dus met iemand  anders erbij', aldus de glimlachende 77-voudig international van Turkije.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.