Xavi spaart Frenkie de Jong en drie andere steunpilaren in CL-duel met Antwerp

Reacties

Xavi spaart diverse dragende krachten voor het Champions League-duel van woensdagavond met Antwerp FC. Barcelona is al geplaatst voor de achtste finale en dus krijgen Ronald Araújo, Ilkay Gündogan, Frenkie de Jong en Robert Lewandowski rust.

Xavi spaart Frenkie de Jong en drie andere steunpilaren in CL-duel met Antwerp
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
3 - 2
Barcelona
Barcelona

De vier steunpilaren kwamen afgelopen zondag allemaal nog negentig minuten in actie in de verloren topper tegen Girona (2-4). Barça kan zich door die nederlaag geen misstap meer veroorloven in La Liga en speelt voor de winterstop nog tegen Valencia (zaterdag) en Almería (woensdag). Het bezoek aan België is wat dat betreft de ideale kans om spelers rust te geven.

In september was Barcelona nog met 5-0 te sterk voor Antwerp, dat onder trainer Mark van Bommel nog geen enkel punt pakte in de groepsfase van de Champions League. Mogelijk lukt dat de kampioen van België woensdag wel tegen de B-ploeg van Barça, dat door blessures ook geen beroep kan doen op Marcos Alonso, Gavi, Iñigo Martínez en Marc-André ter Stegen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep H UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
6
4
0
2
12-6
+6
12
2
FC Porto
6
4
0
2
15-8
+7
12
3
Sjachtar Donetsk
6
3
0
3
10-12
-2
9
4
Antwerp
6
1
0
5
6-17
-11
3
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.