Xavi Simons en de mascotte van Borussia Mönchengladbach zijn herenigd

Reacties

Xavi Simons is zaterdagmiddag herenigd met de mascotte van Borussia Mönchengladbach. De Nederlander ging ooit als jeugdspeler van Barcelona met Jünter op de foto en negen jaar later deed hij dat opnieuw.

Xavi Simons en de mascotte van Borussia Mönchengladbach zijn herenigd
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Borussia Mönchengladbach
Borussia Mönchengladbach
0 - 1
RB Leipzig
RB Leipzig

Zaterdag speelde Simons met RB Leipzig op bezoek bij Borussia Mönchengladbach. Voor de Nederlander betekende dat niet alleen een terugkeer op het Borussia-Park, maar ook een weerzien met mascotte Jünter. Op elfjarige leeftijd bezocht hij als jeugdspeler van Barcelona een wedstrijd van Gladbach en destijds ging hij met het veulen op de foto.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Simons greep voorafgaand aan de wedstrijd van Leipzig tegen Gladbach de mogelijkheid aan om die foto te repliceren. Wat direct opvalt, is dat Simons zelf aanzienlijk meer is veranderd dan Jünter. Maar de liefde tussen de twee is er nog altijd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.