Wolves schenkt Koeman gewenste miljoenen voor Semedo

Reacties

Nelson Semedo brengt Ronald Koeman en Barcelona de gewenste miljoenen op die nodig zijn om te investeren in het elftal van de Catalaanse formatie. De 26-jarige Portugees verkast voor dertig miljoen euro naar Wolverhampton Wanderers. Een bedrag dat middels tien miljoen euro aan variabelen nog verder op kan lopen.

Wolves schenkt Koeman gewenste miljoenen voor Semedo
© Pro Shots

Semedo speelde sinds de zomer van 2017 voor Barcelona, dat hem destijds voor ruim 35 miljoen euro overnam van Benfica. De vleugelverdediger, die veertien interlands voor Portugal speelde, kwam tot 124 wedstrijden voor Barcelona. Daarin trof hij twee keer het net.

Het bedrag van dertig miljoen euro wordt door Barcelona aangewend om de selectie in de lijn van Koeman te versterken. Ajacied Sergiño Dest is daarbij een optie voor de vacature aan de rechterkant, waar Sergi Roberto nu de enige overgebleven optie is voor Koeman.

Voor Wolverhampton Wanderers geldt dat de Portugese enclave nog maar eens wordt uitgebreid. Met Rui Patrício, Roderick Miranda, Rúben Vinagre, Rúben Neves, João Moutinho, Vitinha, Daniel Podence, Pedro Neto en Fábio Silva werd er bij Wolves al volop Portugees gesproken. Met Nuno Espírito Santo staat er ook een Portugese coach aan het roer in Wolverhampton. De Portugees Diogo Jota verkaste onlangs voor bijna 45 miljoen euro naar Liverpool. De Nederlander Ki-Jana Hoever werd vastgelegd, maar krijgt nu dus concurrentie van Semedo. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

Nélson Semedo


Geboortedatum:
16 november 1993
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Lisboa
Nationaliteit
Portugal
Lengte:
1,77 m
Gewicht:
69 kg
Huidige club:
Wolverhampton Wanderers
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.