Wolves ontpopt zich op Molineux tot reuzendoder

Reacties

De prestaties van Wolverhampton Wanderers zijn dit seizoen niet geweldig, maar dat gaat dan vooral over wedstrijden tegen de kleintjes. Want thuis tegen de topclubs zijn de prestaties ijzersterk.

Wolves ontpopt zich op Molineux tot reuzendoder
© Pro Shots
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
2 - 1
Chelsea
Chelsea

Dit kalenderjaar kwam er zeven keer een club van de 'Big Six' op bezoek en de thuisclub won liefst zes keer. Afgelopen zondag moest Chelsea er in 2023 voor de tweede keer aan geloven. Ook Tottenham Hotspur verloor dit jaar twee keer op Molineux. Liverpool en Manchester City gingen beide één keer ten onder op bezoek bij de Wolves.

'Ik ben echt trots. Wij spelen hier graag op Molineux', reageerde Wolves-manager Gary O'Neil zondag na de 2-1 overwinning op Chelsea. 'De fans zijn ongelooflijk geweest voor de groep en een van mijn meest positieve punten tot nu toe is de band die we hebben met de fans. Ik vind het geweldig om hier het team te leiden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Wolverhampton Wanderers
Meer over Wolverhampton Wanderers
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.