Wolverhampton ontvangt excuses voor niet gegeven penalty tegen Man Utd

Reacties

Wolverhampton Wanderers-trainer Gary O'Neil onthulde na de wedstrijd dat Jon Moss van de PGMOL (de Engelse scheidsrechterscommissie) heeft toegegeven dat zijn ploeg een penalty had moeten hebben in het duel met Manchester United. United-doelman Onana torpedeerde zijn tegenstander, maar de arbitrage liet het lopen.

Wolverhampton ontvangt excuses voor niet gegeven penalty tegen Man Utd
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
1 - 0
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

In de blessuretijd van het door Manchester United gewonnen duel met Wolverhampton tastte zomeraanwinst Onana mis hij een hoge bal. In plaats van de bal weg te stompen, kwam hij in botsing met twee spelers van de tegenstander. Scheidsrechter Simon Hooper liet het moment lopen en ook de VAR greep niet in.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volgens Moss was dat een foute beslissing. Op het persmoment na afloop vertelde O'Neil excuses te hebben ontvangen van de PGMOL. 'We hebben zojuist met Jonathan Moss gesproken en we waarderen het dat hij direct naar buiten kwam en zijn excuses aanbood. Hij zei dat het een penalty was en dat die dus ook gegeven had moeten worden.'

Dat zorgde bij O'Neil na afloop voor een extra zuur gevoel. 'Hij kon niet geloven dat de scheidsrechter op het veld geen strafschop heeft gegeven en kon niet geloven dat de VAR niet tussenbeide kwam. Ik voel me er waarschijnlijk slechter door, want als je eenmaal weet dat je gelijk hebt, voel je je alleen maar beroerder als je met niets weggaat.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.