'Wolfsburg wil hoofdprijs betalen voor PSV'er Bruma'

Reacties

VfL Wolfsburg is van plan om serieus werk te maken van de komst van Jeffrey Bruma. De vraagprijs van vijftien miljoen euro die PSV hanteert is volgens De Telegraaf geen probleem voor de Duitsers.

'Wolfsburg wil hoofdprijs betalen voor PSV'er Bruma'

Wolfsburg heeft al met Bruma gesproken over de plannen van de club voor volgend seizoen. Duidelijk is dat de mandekker bovenaan het verlanglijstje staat van de Duitse subtopper, die Naldo naar Schalke 04 zag vertrekken en met Dante (32) nog een verdediger op leeftijd in huis heeft.

De 24-jarige Bruma moet de nieuwe leider van de Wolfsburg-defensie worden. De fysiek sterke centrumverdediger speelde het afgelopen seizoen nog twee keer met PSV in de Champions League tegen Die Wölfe en maakte in beide duels veel indruk. Wolfsburg is dan ook bereid om grof te betalen voor Bruma, die in het verleden bij Hamburger SV al ervaring opdeed in de Bundesliga.

Eerder sprak Bruma al met Internazionale over een transfer, maar de Italiaanse topclub hikt tegen de vraagprijs van PSV aan en kan bovendien pas een bod doen wanneer er spelers zijn verkocht. Wolfsburg heeft die barrière niet, maar speelt volgend seizoen geen Europees voetbal en dat kan een transfer weer minder aantrekkelijk maken voor Bruma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.