'Woeste Al-Khelaifi haalt vloekend en tierend verhaal bij Makkelie'

Reacties

De woede van Paris Saint-Germain richtte zich woensdag op Danny Makkelie. Voorzitter Nasser Al-Khelaifi probeerde verhaal te halen in de kleedkamer van de Nederlandse arbiter.

'Woeste Al-Khelaifi haalt vloekend en tierend verhaal bij Makkelie'
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
3 - 1
PSG
PSG

Volgens Paris Saint-Germain had Makkelie met zijn beslissing de gelijkmaker van Real Madrid goed te keuren een cruciale rol gespeeld in de Champions League-kraker. De Fransen gingen uiteindelijk met 3-1 ten onder, waardoor de hoop op de Europese hoofdprijs verdween.

De uitschakeling kwam hard aan in het Franse kamp. In Spaanse media wordt melding gemaakt van een woeste Al-Khelaifi, die naarstig op zoek was naar Makkelie. Vloekend en tierend probeerde hij de Nederlandse arbiter te vinden in de catacomben van Santiago Bernabéu. Daarbij zou de PSG-voorzitter de telefoon uit de handen van Real Madrid-gedelegeerde Megía Dávila hebben geslagen.

De afgevaardigde van de Spaanse club had namelijk de gemaakte foto's moeten verwijderen van zijn telefoon. Daarbij zou hem door Al-Khelaifi zijn toegebeten dat hij zou worden vermoord.

Naast Al-Khelaifi was technisch directeur Leonardo betrokken bij de problemen in de catacomben. 'De voorzitter en de technisch directeur vertoonde agressief gedrag en probeerden de kleedkamer van de scheidsrechter binnen te komen', citeren AS en MARCA uit het scheidsrechterrapport. 'Toen de scheidsrechter hen vroeg te vertrekken, blokkeerden ze de deur en sloeg de voorzitter opzettelijk de vlag uit de handen van een van de aanwezigen.'

De video van de gebeurtenissen zou inmiddels in bezit zijn van de UEFA. De Europese bond zal ongetwijfeld aan de hand van de beelden en de verklaringen onderzoek gaan doen naar het gedrag van de PSG-leiding.

Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.