'Woedende Vidal verlaat Barça-training na El Clásico-nieuws'

Reacties

Arturo Vidal heeft dinsdag de training van Barcelona woedend verlaten, meldt ESPN. Dat zou zijn gebeurd na de mededeling van trainer Ernesto Valverde dat Vidal op de bank start in El Clásico van deze woensdagavond.

'Woedende Vidal verlaat Barça-training na El Clásico-nieuws'
© Pro Shots

Vidal kon volgens het Spaanse medium niet gekalmeerd worden door zijn ploeggenoten en verliet het trainingsveld. De 32-jarige middenvelder stond sinds begin november alleen in de basis tegen Internazionale, een duel in de Champions League waarin er voor Barcelona niets meer op het spel stond.

De Chileen is momenteel veroordeeld tot een bijrol omdat Ivan Rakitic hem in de pikorde voorbij is gestoken. De verwachting is dat de Kroaat opnieuw een middenveld met Sergio Busquets en Frenkie de Jong zal vormen tegen Real Madrid. Rakitic kreeg tot deze maand nauwelijks speeltijd van Valverde. De Braziliaan Arthur is niet fit.

Volgens Spaanse en Italiaanse media is Vidal een transferdoelwit van Internazionale. Barcelona-president Josep Bartomeu kondigde onlangs aan dat de club geen zaken wil doen met de Milanezen in de winterstop.

Onze voorbeschouwing op El Clásico met Sierd de Vos en Süleyman ÖztÜrk
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.