Transfertombola tussen Barça en Inter uitgesloten

Reacties

Josep Maria Bartomeu heeft in aanloop naar het Champions League-duel tussen Internazionale en Barcelona uitgesloten dat de clubs in de winterstop zaken doen.

Transfertombola tussen Barça en Inter uitgesloten

In aanloop naar de wedstrijd in Milaan kwamen de geruchten over Ivan Rakitic, Arturo Vidal en Lautaro Martínez weer op gang. De twee middenvelders worden in verband gebracht met Inter, terwijl Martínez gelinkt wordt aan Barcelona.

Maar de concurrentie voor vaste kracht Frenkie de Jong op het Barça-middenveld blijft even groot. 'We verwachten geen veranderingen in januari. We hebben een gebalanceerde selectie en missen niets, maar we kunnen ons geen vertrek permitteren', aldus Bartomeu in gesprek met La Repubblica.

Spelers met een vertrekwens de plannen van een club in de war schoppen, weet Bartomeu. 'Dat is me al vaker overkomen. Maar nooit in januari, alleen aan het einde van het seizoen. In sommige gevallen moet je ze laten gaan, maar vaak hebben we spelers overtuigd te blijven.'

Rakitic kreeg afgelopen zaterdag eindelijk weer een basisplek in het duel met Real Mallorca en maakte een goede indruk. De Kroatische middenvelder leek op weg naar de uitgang, maar blijft graag als hij speeltijd krijgt. 'In de afgelopen maanden is er veel gebeurd. Maar ik wil alles geven en als ik hier kan spelen, dan is dit de perfecte plek om prijzen te winnen', zei hij na afloop.

De aanhoudende aandacht voor de mogelijkheid tot een transfer van Martínez naar Barça als opvolger van Suárez schieten bij Bartomeu in het verkeerde keelgat. 'Deze vraag is een valstrik. Ik kan alleen zeggen dat Inter erg goed speelt en hij niet de enige is die indruk op mij heeft gemaakt. Het is geen toeval dat Inter koploper in de Serie A is.'

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep F UEFA Champions League 2019/2020

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
6
4
2
0
9-4
+5
14
2
Borussia Dortmund
6
3
1
2
8-8
0
10
3
Internazionale
6
2
1
3
10-9
+1
7
4
Slavia Praag
6
0
2
4
4-10
-6
2
* Actueel tot en met 29 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.