Woede bij Advocaat en averij voor ADO in jacht op periodetitel

Reacties

ADO Den Haag heeft in de jacht op de derde periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie averij opgelopen. De ploeg van trainer Dick Advocaat kwam zondag op bezoek bij FC Den Bosch niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

Woede bij Advocaat en averij voor ADO in jacht op periodetitel
© ESPN
FC Den Bosch
FC Den Bosch
0 - 0
ADO Den Haag
ADO Den Haag

ADO heeft zich onder Advocaat opgericht na de zwakke seizoenstart onder Dirk Kuijt. Na zes wedstrijden stond de club uit Den Haag bovenaan in de periodestand en dat is na het bezoek aan Den Bosch onveranderd gebleven. De voorsprong op Almere City FC had echter wel groter kunnen zijn.

Den Bosch maakte het ADO flink lastig, maar de bezoekers hielden stand. De ploeg van Advocaat hoopte tot twee keer toe op een strafschop na een vermeende overtredingen op Xander Severina, maar daar wilde scheidsrechter Pol van Boekel niets van weten. Dit tot woede van Advocaat, die woedend verhaal kwam halen bij de vierde official.

Klik onder of boven de beelden in de tweet om de video op Twitter te bekijken:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Uiteindelijk bleef het bij 0-0 in Den Bosch, waardoor ADO nu met vijftien punten uit zeven wedstrijden aan kop gaat in de strijd om de derde periodetitel. De thuisploeg zag in de slotfase keeper Wouter van der Steen uitvallen na een botsing met ADO-spits Thomas Verheydt. Konrad Sikking was zijn vervanger.

Stand derde periode:

Team Duels Punten
1. ADO Den Haag 7 15
2. Almere City FC 7 14
3. PEC Zwolle* 6 13
4. Willem II 7 13
5. NAC Breda 7 13

* won al een periodetitel

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Den Bosch
Meer over FC Den Bosch
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.