WK Quiz: deze spelers deden wat Messi en Ronaldo níét lukte

Reacties

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo werden zaterdag uitgeschakeld op het WK in Rusland zonder dat beiden sinds hun debuut in 2006 ook maar één WK-doelpunt in de knock-outfase maakte. Aanleiding voor een quiz over de spelers die dat in die periode wél voor elkaar kregen.

WK Quiz: deze spelers deden wat Messi en Ronaldo níét lukte

Het is een statistiek die eigenlijk niet past bij de statuur van grootheden als Messi en Ronaldo: vier WK-deelnames, nul doelpunten in knock-outduels. Zeker als je bedenkt dat er op de WK's van 2006, 2010 en 2014 liefst 73 spelers waren die wel scoorden op een mondiale eindronde nadat de groepsfase erop zat.

Voor deze quiz zijn we op zoek naar die 73 namen, makers van eigen doelpunten niet meegerekend, die in het WK-tijdperk (dit WK nog niet meegerekend) van het vaak zo toongevende duo scoorden in een knock-outduel. Per speler geven we het land weg waarvoor hij scoorde en op welk(e) toernooi(en). Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.