Wisselweigering Heitinga sorteert effect: 0-3 in Breda na twintig minuten

Reacties

Jong Ajax kende maandag een droomstart aan zijn Keuken Kampioen Divisie-duel met NAC Breda. In het Rat Verlegh Stadion stond het al 0-3 nog voor de eerste helft halverwege was.

Wisselweigering Heitinga sorteert effect: 0-3 in Breda na twintig minuten
© Pro Shots
NAC Breda
NAC Breda
2 - 6
Jong Ajax
Jong Ajax

Donny Warmerdam opende het bal al vroeg in Breda met de openingstreffer. De thuisploeg, gecoacht door Peter Hyballa, leek het daarna iets beter op de rit te krijgen maar al snel ging het verder mis. Amourricho van Axel Dongen zette de ploeg van Dave Vos al na ruim een kwartier op 0-2, Youri Baas maakte er zelfs 0-3 van. Sneller kwam Jong Ajax in een uitwedstrijd sinds de toetreding tot het betaald voetbal niet op een voorsprong van drie goals.

De ruime marge is frappant. John Heitinga vertelde zondag namelijk dat hij bepaalde spelers niet liet invallen om ze te sparen voor deze wedstrijd met de beloften. Onder meer Lorenzo Lucca en Francisco Conceiçao stonden aan de aftrap namens Jong Ajax.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.