Win een rondreis langs vijf Europese topwedstrijden

Sinds deze week staat er een nieuwe game online, door VI.nl gepresenteerd in samenwerking met Gillette, de zogenaamde Gillette Pro Team Manager.

Win een rondreis langs vijf Europese topwedstrijden

Net als vorig jaar kunnen bezoekers hun favoriete elftal selecteren, waarmee punten kunnen worden verzameld op basis van rapportcijfers.

Hoofdprijs is een prachtige reis voor twee personen naar vijf Europese steden met een bezoek aan verschillende topwedstrijden.

Het gaat daarbij om achtereenvolgens de derby in Milaan (Milan-Inter), het duel tussen Barcelona en Real Madrid, The Old Firm in Glasgow (Celtic-Rangers), Manchester United tegen Liverpool en in Duitsland de topper tussen Bayern München en Borussia Dortmund.

Verder kunnen met het spel andere voetbalreizen, seizoenkaarten en diverse Gillette-producten worden gewonnen. Om toegang te krijgen tot het spel klik op www.proteammanager.nl.

Het spel heeft ook een Facebook-pagina, te weten www.facebook.com/pages/Pro-Team-Manager/181650375229409.

Op de Facebook-pagina zal altijd relevante informatie staan over de game en zullen facts & figures worden gedeeld. Ook kunnen uitsluitend volgers van de Facebook-pagina exclusieve prijzen winnen per speelronde.

Bekijk hier al onze video's