Willems legt met assist basis voor zege op Rekik

Reacties

Eintracht Frankfurt heeft drie punten overgehouden aan het bezoek aan Hertha BSC. Jetro Willems leverde zijn bijdrage aan het succes (1-2).

Willems legt met assist basis voor zege op Rekik

Halverwege de eerste helft betaalde het huiswerk van Eintracht zich uit. Willems legde bij een corner vanaf links hard terug op inkomende Marius Wolf, die vanaf de rand van het strafschopgebied de bal in het doel van Hertha knalde. De succesvolle cornervariant betekende de gelijkmaker. Hertha BSC was na een kwartier op voorsprong gekomen via Davie Selke.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tien minuten voor tijd incasseerde Hertha een tweede Eintracht-treffer. Sébastien Haller werd bij een voorzet vanaf links nog afgetroefd door Mitchell Weiser, die echter daarbij de bal inleverde bij Kevin-Prince Boateng. De geboren Berlijner kende geen genade voor zijn oude club. Hij bezorgde Eintracht met een knal de zege en toonde met zijn ingetogen juichen respect voor De Oude Dame.

Door de overwinning is Eintracht Frankfurt naar de achtste plaats geklommen. Hertha, waar Karim Rekik de negentig minuten volmaakte, is elfde in de Bundesliga met vijf punten achterstand op Frankfurt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.