Willems hint op terugkeer bij PSV: 'Zou wel mooi zijn'

Reacties
Willems hint op terugkeer bij PSV: 'Zou wel mooi zijn'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Jetro Willems degradeerde zaterdag met het Duitse Greuther Fürth uit de Bundesliga. De 28-jarige linksback speelde tot nu toe 22 wedstrijden voor de club en ligt nog tot medio 2023 vast, maar nu degradatie een feit is, is de toekomst van Willems ongewis. De deur naar PSV houdt hij altijd open.

Willems speelde tussen 2011 en 2017 voor PSV, waar hij zijn grote doorbraak kende. De verdediger maakte een transfer naar Eintracht Frankfurt, dat hem twee jaar later verhuurde aan Newcastle United. Vorige zomer stapte hij transfervrij over naar Greuther Fürth. De Duitse club debuteerde in het seizoen 2012/13 in de Bundesliga en degradeerde direct. Ook in deze jaargang bleek de stap naar het hoogste niveau te groot.

In principe ligt Willems nog een jaar vast bij de club, maar de kans is groot dat de linksback op het hoogste niveau actief wil blijven. Wat hem betreft is PSV dan een optie. Op Twitter schreef Willems zaterdag dat zijn zoontje voorspelde dat hij op 24 mei een transfer gaat maken naar PSV. 'Ohja? Zou wel mooi zijn', antwoordde de linksback.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

PSV staat komend seizoen onder leiding van Ruud van Nistelrooij, die het stokje overneemt van Roger Schmidt. Mogelijk kan Van Nistelrooij een telefoontje verwachten van Willems, die zijn tweet geen open sollicitatie vond. 'Nee hoor, want dan bel ik John de Jong, Marcel Brands of Toon Gerbrands gewoon. Ik kan zelfs de trainer bellen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Willems
Meer over Willems
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.