Willem II wil komst Enoh snel afronden

Reacties

Willlem II rondt later vandaag de komst van middenvelder Eyong Enoh af, het is de bedoeling dat de Kameroener donderdag al bij de wedstrijdselectie zit. Daniel Crowley is mede door de komst van Enoh op huurbasis vertrokken naar SC Cambuur. Daarmee zijn de Tilburgers klaar op de transfermarkt.

Willem II wil komst Enoh snel afronden

Dinsdag maakte Willem II bekend dat ex-Ajacied Enoh meetraint met de club, zijn komst moet later op de woensdag helemaal worden afgerond. Als het goed is, zit hij donderdagavond meteen bij de wedstrijdselectie voor de kwartfinale van het toernooi om de KNVB-beker, tegen Roda JC Kerkrade. Een basisplaats zit er echter nog niet in voor Enoh, die sinds de zomer clubloos was. De Kameroener wordt in Tilburg gezien als buitenkansje.

Met de komst van de middenvelder vertrekt Crowley dus uit Tilburg. Hij wil aan voetballen toekomen, iets wat er bij Willem II – zeker met de aanstaande komst van Enoh – niet bepaald meer in zit. Hij maakt het lopende seizoen af in Friesland. Eerder hengelde Willem II al verdediger Thomas Meissner van ADO Den Haag binnen. 'We zijn met Jordens Peters onze aanvoerder en een zeer belangrijke speler voor langere tijd kwijt', legt trainer Erwin van de Looi uit. 'Thomas is fysiek sterk, goed in duels en sterk met het hoofd.'

Verder valt er van Willem II op de laatste dag van de transferwindow geen activiteit meer te verwachten. Eerder op de woensdag doken er berichten op dat spits Fran Sol in Tilburg blijft, al ging Van de Looi er überhaupt al niet van uit dat de Spanjaard nog zou vertrekken. 'Er is en was bij de club absoluut niets bekend over eventuele interesse in Fran, maar uiteraard zijn we blij dat-ie blijft. Net zoals we blij zijn met de andere spelers die blijven', sloot hij met een knipoog af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.