Willem II weer op Griekse toer met spits Kampetsis

Reacties

Panathinaikos bevestigt dat Argyris Kampetsis op weg is naar Willem II. De Griekse club is met de Tilburgers in onderhandeling over het verhuren van de reservespits van Panathinaikos.

Willem II weer op Griekse toer met spits Kampetsis
© Imago

Willem II zoekt al enige tijd naar een extra aanvaller. Achter Kwasi Wriedt wil trainer Fred Grim graag de beschikking hebben over een ander soort spits. Kampetsis is meer een aanvaller die het van zijn snelheid moet hebben. Hij is bij Panathinaikos ook als vleugelaanvaller en als schaduwspits gebruikt. Willem II huurt de Griek in eerste instantie en heeft een optie tot koop bedongen.

Kampetsis volgt in Tilburg in feite zijn aan AZ verkochte landgenoot Vangelis Pavlidis op. De spits is 22 jaar, tweebenig en op meerdere posities voorin inzetbaar. Hij kwam in zijn jeugdjaren uit voor Olympiakos Piraeus en Panathinaikos. In 2017 was hij een seizoen op huurbasis bij Borussia Dortmund actief, waar hij in het tweede elftal speelde. Vorig seizoen kwam hij bij Panathinaikos tot negentien wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde. Dat deed hij voornamelijk als invaller. Kampetsis slaagde er bij Panathinaikos nooit in basisspeler te worden.

Met Kampetsis en Ringo Meerveld van FC Den Bosch lijkt Willem II de offensieve leegtes in de selectie in te vullen. De verwachting is dat de achttienjarige Meerveld dinsdag wordt gepresenteerd. Hij gaat de duurste Den Bosch-speler ooit worden, aangezien Willem II 750 duizend euro lijkt te gaan betalen. Daarmee lost Meerveld Ruud van Nistelrooy af als duurste Den Bosch-speler. Hij ging in 1997 voor een miljoen gulden naar SC Heerenveen.

Naast Rick Zuijderwijk lijkt ook Dylan Ryan de omgekeerde route van Den Bosch naar Willem II te volgen. Waar het bij Zuijderwijk om een verhuur gaat, wil Den Bosch Ryan kopen. De deals tussen de Bosschenaren en de Tilburgers zullen na de medische keuringen bekend worden gemaakt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.