Willem II haalt ex-Eredivisionist transfervrij terug naar Nederland

Reacties

Het buitenlandse avontuur van Patrick Joosten zit er voorlopig op. De 27-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij Willem II.

Willem II haalt ex-Eredivisionist transfervrij terug naar Nederland
© Pro Shots

Joosten droeg afgelopen seizoen het shirt van Apollon Limassol, maar zijn verblijf op Cyprus draaide uit op een teleurstelling. De aanvaller kwam namens de nummer vijf van de Cypriotische competitie tot twaalf competitieduels, waarvan zeven als basisspeler, maar kwam niet tot scoren. Saillant genoeg lukte hem dat wel in het Conference League-duel met AZ.

Daar bleef het bij, want de wegen van Apollon Limassol en Joosten en scheidden na een seizoen. Daar heeft Willem II handig gebruik van gemaakt. Na Max de Waal en Raffael Behounek is Joosten de derde nieuweling in Tilburg, waar men snakt naar een terugkeer in de Eredivisie. De promotiedroom spatte afgelopen seizoen in de play-offs uiteen. Over twee wedstrijden bleek VVV-Venlo toen te sterk.

Joosten keert dus terug in Nederland, waar hij eerder het shirt droeg van NEC, FC Utrecht, VVV-Venlo, Sparta, Groningen en SC Cambuur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.